Slivkové leto

júna 23, 2016


V spolupráci s Olivia on board blog  a The moments of life , sme si pre Vás pripravili slivkové vychytávky na leto. Ako zabaviť deti pri cestovaní? Aké slivkovské nevyhnutnosti im pribaliť do kufra? S čím sa zahrať počas prázdnin?

 Nech sa páči, vyberte sa s nami na  jedno veľké,letné, veselé dobrodružstvo. Nastupovať, vyrážame.
Milujeme cestovanie s deťmi. Naša prvá spoločná dovolenka už ako rodina, bola v Portugalsku. Jonáško mal necelý rok. No zatiaľ najúžasnejší spoločný, rodinný výlet bol v Chorvátsku, keď mal Jerguško 3 mesiace a Joník 2 roky. Jeden teda ešte len ležal a behali sme len za druhým. Najviac máme radi cestovanie autom. Naši chlapci sú na to zvyknutí a sú veľmi prispôsobiví. Autom nie ste limitovaný časom, idete si kedy chcete, stojíte si kedy chcete. Ešte pred rokom, keď Guško cez deň ešte spával, sme každú cestu prispôsobovali jeho dennému spánku. Štartovali sme teda vždy, keď mal spať. Uľahčilo sa nám to o jedno dieťa :-) Do Chorvátska sme išli na noc, ktorú obaja prespali. Nie sme typy, ktoré majú radi dovolenky v hoteloch. Všade chodíme vždy na privát, alebo samostatný apartmán, mimo hotelového ruchu. All inclusive nám nič nehovorí. Jednoducho máme radi slobodu a voľnosť. Minulé leto sme to riskli, lebo sme šli na total poslednú chvíľu, neplánovane a skončili sme na Cypre v hotelovom komplexe. A vravíme už nikdy :-D Každý má rád a preferuje niečo iné. My sme skôr dobrodruhovia, ktorí nedokážu ležať hodiny na pláži a časový harmonogram nás unavuje. Toto leto sa chystáme na miesto, kde Slováci veľmi nechodia a sú voči nemu mnohé predsudky. Takže sme zvedaví:-) 

          Tu sú naše slivkovské vychytávky na cestovanie s deťmi, či len tak na trávenie prázdnin:

Na dvor, či záhradu určite recyteepee, či nejaký iný stan. Deti to ochráni pred slnkom a mnohé si v ňom aj schrúpnu na hviezdnom vankúšiku. Môžete si doňho dať morský závesný mobil a k letu patrí určite aj zmrzka.

A čo na cestu autom,lietadlom, alebo vlakom?


Knižky, omaľovánky, domino...využijete to aj na samotnej dovolenke, keď je napríklad zlé počasie.


Ja ako mama všade nosievam môjho univerzálneho pomocníka a tým je "Šampúch". Zaberie minimum miesta a je to šampón a sprchový gél v jednom. Pazúch tiež musí byť a občas prihodím aj prírodný kondicionér. V lete sa nezvyknem líčiť, slnko je najkrajší makeup. Používam len lesk na pery.


Samozrejme sú dôležité aj opaľovacie krémy. Deťom dávam 50tku. Používame lidlácky,je úplne v pohode. Ja, keďže mám slnečnú alergiu, som až minulý rok objavila konečne opaľovák, ktorý mi vyhovuje a nevyhádžem sa aj z neho :-) Je bez bez chemikálií a zanecháva na pokožke jemný biely filter,cez ktorý sa to nešťastné slnko len tak nedostane. Je to značka Lavera . Mám od nich aj olej na suchú pokožku. No a tento rok si pribalím aj Bepanthen.


A ako to vidia ostatné mamičky? Oslovili sme dve a tie odporučili tiež nejaké slivkové dobroty.

Olivia on board blog je perfektný ( nie len)  cestovateľský blog. Malá, rozkošná Olivka toho už nacestovala veľa a to je ešte len malá Slivka.  Osvedčilo sa jej naše limitované "Ľúbim ťa" tričko, tréningáče a tetovačky. Tie jednoznačne k letu patria. Musíte ich mať!



Jej mamka ( mimochodom krásna ,však?) nosieva všade šampúch. No veď má pravdu :-)
A aj ocko ho má vraj rád , aj ju samozrejme :-)


No a tá istá mamka, tej istej Olívie :-D má pre Vás tieto postrehy, aby ste to na palube lietadla s deťmi prežili :-D





The moments of life je blog o dvoch malých nezbedných bračekoch (Adamko a Šimonko).


 Autorka blogu, krásná, štýlová Lenka ( tie nohy!! ach)  ich mamka si vybrala tieto slivkové fajnotky.



Autá musia byť dve a aj knižky. Veď to pozná každý kto má dve deti :-D. Magnetické zvieratká a recyteepee jej tiež padli do oka.Zabalila by aj vyššie spomínané omaľovánky a domino. Vraj na dlhé letné večery, keď popíjate vínko a počúvate cikády. Vtedy keď už deti spia :-) Hotová romatika. Presne tak to má byť!

Chlapcov natiera Biodermou. Krém nájdete ju tu


No a tetovačky nesmú chýbať. Na nich ja veľmi fičím. Moje deti už menej :-D Nejako sa im to nepáči :-D Nechápem, ale dobre no :-)




Chorvátsko 2013 ( Drvenik)

Zo Slivníkova Vám prajeme tie najkrajšie slnečné dni. Nech v jeseni máte na čo spomínať. Hlavne trochu spomaľte a užite si jeden druhého. Úžasné, slivkové leto všetkým!! Leto lásky! :-)





You Might Also Like

0 komentárov

DVEmatky

Reumama blog

Slivníkovo eshop

Slivníkovo eshop