Kto vlastne som?

januára 20, 2015

Januárové vydanie "Mama a ja"  prináša okrem iného aj môj príbeh. O tom, že mojou súčasťou nie sú len moji traja muži, ale aj reuma.

Ľuďom je potrebné dávať nádej. Ako sa hovorí, nádej umiera posledná. A keď som svojou troškou prispela k nádeji čo i len jednej mladej reumatičke, teším sa a som rada.

Príbeh si prečítate okrem časopisu aj  tu  ( okrem môjho si môžete prečítať aj o živote druhej reumatičky, zhodou okolností tiež s menom Barbora ).

Viac informácia o reume ako takej sa dozviete na tomto webe

Ak sa rozhodnete venovať svoje 2% z daní z príjmu práve reumatikom, veľmi sa potešíme.

Vážte si svoje zdravie a život bez bolesti.

S láskou vaša B.







You Might Also Like

6 komentárov

  1. Teší ma , že ťa poznávam :- )
    Máme veľa spoločného, mám ,,boľavé,, dieťa,...a žijeme doma autizmus, mám v spektre troch,...starší syn končí medicínu a volá sa Jerguš...mám muža ,4 deti a kocúra a sučku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jerguš je krasne meno...ze?😉 4 deti..no wau!! ...nam v pondelok zomrel nas 15 rocny mopslik...uz mu je dobre...ale odplakala som si ho..tesi aj mna

      Odstrániť
    2. Krásne a slovenské,syn má 25 rokov a vtedy som za vzbúrila , samí Maťovia, ja som mala pripravené Matúš,ale bála som sa ,že z neho bude zasa Maťo !

      Odstrániť
    3. Moj starsi brat je Matus...a tak ho aj volame..nikdy som mu nepovedala Mato...ale ludia si to zjednodusuju..to je pravda ...

      Odstrániť
  2. Ahoj Barborko, moc ráda tě poznávám, i když už tě tak trošku znám, i když jsem o tom vůbec nevěděla, před časem jsi na mě vykoukla na FB .... "jelínek má Barborku", ten název se nedá zapomenout .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ahoj..no veru to meno sa lahko zapamata haha...

      Odstrániť

DVEmatky

Reumama blog

Slivníkovo eshop

Slivníkovo eshop