Slivkový predadventný kalendár/ tip prvý

novembra 13, 2016



Ilustrované adventné samolepky

Každý rok si s chlapcami robíme adventný kalendár. Minulý rok bol podobný, len s tým rozdielom, že na ňom neboli krásne ilustrované čísla. Každá číslica predstavuje iný vianočný výjav, zvyk. Pečenie medovníkov, balenie balíčkov (ale to robí samozrejme Ježiško a chcem aby tomu verili moje deti ešte veľmi dlho), zdobenie vianočného stromčeka, či prekrajovanie jabĺčka. Obrázkov je 24, presne toľko, koľko na adventný kalendár potrebujete.

A ako samolepky použiť?
Veľmi jednoducho! Môžete ich nalepiť napr. na papierovú obálku tak ako my. Taktiež je krásny kalendár z roliek toaletného papiera, alebo ich skúste nalepiť na akúkoľvek škatuľku a vôbec nemusia mať všetky rovnaký tvar. Práve naopak, každá nech je iná a inej farby. Jednoducho predstavivosti sa medze nekladú. My si obálky zavesíme na konár, ktorý je pomaľovaný na bielo a obmotaný motúzom. No a štipčekami obálky zavesíme ako prádlo na sušiak:-) No môžete obálky len jednoducho pripevniť špendlíkmi na korkovú nástenku. V tomto sa môžete jednoducho vyblázniť a myslím, že hlavne mamičky sa pri tom odreagujú. Nevadí ak Vám Vaše malé Slivky nebudú chcieť pomáhať, stačí že vidia že si niečo vyrábate doma a tešíte sa z toho. Budú sa aj ony!
Čo na každý deň deťom pripravíte do každého čísla je už na Vás. Ja vždy noc vopred niečo do obálky schovám. Našťastie je maličká, takže nič veľké tam nevojde....iba mini čokoládka :-D
 






Adventné samolepky ktoré ilustrovala šikovná Nanaparty, (s ktorou veľmi rada spolupracujem) si kúpite aj v u nás Slivníkove .

Príjemné tvorenie!..... dovidenia zajtra...čaká nás deň druhý :-)
Barby



You Might Also Like

0 komentárov

DVEmatky

Reumama blog

Slivníkovo eshop

Slivníkovo eshop