Šťastné hrnčeky

marca 24, 2015

Tohtoročný 20. marec  bol výnimočný. Môj obľúbený prvý jarný deň a deň šťastia. Taktiež nastalo zatmenie slnka  a v neposlednom rade to je deň v ktorý som sa narodila. Presne pred 32. rokmi.
Som jarné, šťastné dieťa s občasným zatmením mysle. Týka sa to hlavne nakupovania vecí do nášho domu. Keď zbadám niečo čo sa mi páči, skončila som. Nedýcham. Nedokážem vtedy ani rozmýšľať. Jednoducho sa mi zastaví mozog a nevnímam okolie :-D

To isté sa udialo aj jedného pekného dňa, keď mladší syn spal a starší pozeral rozprávku. Konečne som si sadla a len tak som si pozerala čo je nové na nete. A potom to prišlo. Zbadala som ich. Krásne, rozprávkové hrnčeky. Na tejto  FB stránke. Kúpila som si odtiaľ už čajník a možno aj niečo iné, ale popravde, už ani neviem. ( lebo poslednú dobu som toho nakupovala dosť veľa). Pani Martina, s ktorou vždy komunikujem je veľmi milá a ochotná ( to sa dá rozpoznať aj cez pár písmen). Ponúka väčšinou značku Green Gate , ale aj rôzne iné. Keď si pozriete tie ceny, tak pochopíte, že sa to nedá nekúpiť.
Hrnčeky na mňa poškuľovali a doslova sa pýtali ku nám domov. Tak som im musela predsa vyhovieť, keď tak veľmi chceli :-D .
Vyrába ich značka Krasilnikoff . Sú rozkošné, milé, hravé. Presne také, aké mám rada. Ak po nich túžite, tak šup-šup nakupujte a vyberajte cez spomínanú stránku.

Ja som mala to šťastie, že sa blížili moje narodeniny a moja najdrahšia mamka mi ich dala ako darček. Ďakujem mami!

Máme ich pekne na poličke ( takúto krásu je škoda schovať) . Dajú sa použiť nie len na kávu ( pije sa z nich úžasne) ale poslúžia aj ako maličké kvetináče, alebo vázičky. Taktiež slaným tyčinkám je v nich perfektne.

Veľmi sa z nich teším. Rovnako som rada, že je vonku  krásne a že z týchto šťastných hrnčekov si čoskoro vypijeme kávu s rodinou na jarnom slniečku.

S láskou vaša B.









Textilné tulipány som kúpila od G artep


G artep





You Might Also Like

3 komentárov

  1. Odpovede
    1. Marki dakujem...ano aj mne sa pacia ak hrnceky aj fotky..momentalne nestiham nejako fotit tieto srdcu blizke veci..

      Odstrániť

DVEmatky

Reumama blog

Slivníkovo eshop

Slivníkovo eshop